Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Robin Delselius

Robin Delselius, Robin Delselius bageri i Stockholm, blev  utsedd till Årets Företagare i bageribranschen 2022. Tvåa blev Torbjörn Ullsten, Mjälloms Tunnbröd i Ullånger och trea Gustav Fagerman, Mattias Dröschmeister och Anders Hedberg, Artisan Bread AB i Karlstad.

Utmärkelsen Årets Företagare i bageribranschen premierar den företagsledare som skickligt lyckats skapa stabilitet, lönsamhet, tillväxt och värde för sitt bageri eller konditor, eller den som gjort något som sticker ut och kan inspirera kollegor i branschen.

Juryns motivering till Robin Delselius lyder:

"Ett enormt engagemang kombineras med en passion för både bageriet, personalen och i samhällsfrågor. Årets vinnare är en driven och orädd företagare som kontinuerligt utmanar och utvecklar sin verksamhet. Familjetraditionen förs vidare i en modern tappning. Trots tuffa tider för branschen har han mer än fördubblat omsättningen de senaste tre åren och lyckats behålla den småskaliga känslan."

 

Vinnare

Robin Delselius driver Robin Delselius Bageri i Nacka (Sickla och Kvarnholmen) Gamla Enskede, Södermalm och Värmdö (Grisslinge och Stavsnäs).

Andrapristagaren

Torbjörn Ullsten driver Mjälloms Tunnbröd AB, Ullånger.

Tredjepristagarna

Gustav Fagerman, Mattias Dröschmeister, Anders Hedberg, Artisan Bread AB, Karlstad

Läs mer och se filmer om finalisterna här.